![](/application/files/9614/9823/4000/MAD_Vildmad_juni_2017_12212.jpg)
![season](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_season_icon.png)
![persons](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_antal_personer_icon.png)
![time](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_tid_icon.png)
Urtepesto med nødder
Ingredienser
- 1 dl nødder - eksempelvis valnødder eller hasselnødder
- 5 dl vilde urter - meget gerne en blanding med mange forskellige urter
- 1,5 dl olivenolie eller anden god olie
- 1 dl parmesanost
- 2 spsk citronsaft
- En knivspids salt
- En knivspids sort peber
Fremgangsmåde
- Hak de vilde urter groft og riv osten på et groft rivejern.
- Blend nødder, urter, olivenolie, parmesanost og citronsaft så det stadig er lidt groft i texturen
- Smag til med salt og peber
- Hæld på et patent eller sylteglas der er skyllet i kogende vand, opbevar mørkt og køligt.
Tips
Brug din vilde pesto på en omgang pasta, eller spis den på et stykke brød.
![](/application/files/6414/9821/3717/David_profil.png)
KANDY SPICES
David de Silva
Stifter og chef
David er født i Danmark af en dansk mor og srilankansk far, og har en stor passion for chili og krydderier. David stiftede i 2016 firmaet KANDY SPICES, som importerer økologiske krydderier fra Sri Lanka og producerer chili-saucer. Derudover arbejder David som fast TV-kok på Go’ Morgen Danmark på TV2 og med Opskriftudvikling og rådgivning for restauranter samt kokkeskoler for private og firmaer. David er uddannet kok i 2004 fra Kong Hans Kælder og Henne Kirkeby Kro. I perioden 2007-2015 drev han Davids Bistro på Østerbro i København, en fransk inspireret restaurant med fokus på gode råvarer og det klassiske kokke håndværk.