![](/application/files/6214/9838/8729/Opskrift_6_05_Tarmrorhinde_03.jpg)
![season](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_season_icon.png)
![difficulty](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_moderate.png)
![persons](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_antal_personer_icon.png)
![time](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_tid_icon.png)
Tangeddike
- 1 dl saltet vand
- 20 g tørret tarmrørhinde (eller søsalat)
- 40 g sort te
- 1 l æblecidereddike
- 100 g tørret tarmrørhinde (eller søsalat)
- 40 g sort te
- 2 spsk citronsaft
- Hele planten
- Sylteglas
- Varm saltvand op til 80 grader og hæld det over 20 g. tarm rørhinde og 40 g. sort te.
- Lad det trække i otte minutter.
- Sigt væsken fra.
- Bland tangen med de resterende ingredienser i et sylteglas.
- Stil eddiken et mørkt og køligt sted i minimum to uger.
- Eddiken kan nu hældes på flaske og bruges i madlavning.
Tips
Der er ingen tips til denne opskrift
![](/application/files/9014/9777/7286/Schmidt_Thorsten.png)
Thorsten Schmidt
Restaurant Barr
Thorsten Schmidt er en dansk kok, der gennem sin eksperimentale tilgang til madlavning, har sat sit præg på udbredelsen af det nordiske køkken. Med afsæt i en kulturhistoriske idéer, tager Schmidts udgangspunkt i mere end blot de geografiske kvaliteter, som er at finde i den nordiske region. Hans tidligere restaurant, Malling og Schmidt, var en af de mest progressive og indflydelsesrige på den danske scene. I dag er Schmidt at finde på Restaurant Barr, som han er medejer af. Restauranten er et samarbejde mellem Schmidt og René Redzepi, og har til huse i nomas tidligere lokaler på Christianshavn. Barr tilbyder en rolig atmosfære, hvor maden er af højeste kvalitet med afsæt i Nordsøen og de kulinariske traditioner, som er tilstede i de omkringliggende lande.