![](/application/files/3514/9304/4518/Opskrift_10_01_Korbaer_V02.jpg)
![season](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_season_icon.png)
![difficulty](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_moderate.png)
![persons](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_antal_personer_icon.png)
![time](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_tid_icon.png)
Korbærsoya
- 1 l soya
- 300 g korbær (eller brombær)
- 100 g spæde korbærblade (eller brombærblade)
- 6 stk enebær
- 50 g tørret, ristet hø
- 20 g havsalt
- Lidt af plantens blomster
- Morter
- Sylteglas 1,5 l
- Mos korbær i morteren.
- Kom korbærmos i sylteglasset med soya, ristet hø, havsalt, enebær og spæde blade.
- Sørg for, at blandingen er rørt godt sammen, og stil glasset et mørkt sted i tre uger.
Tips
Brug denne soya, som et friskt indslag i tilsmagningen af andre retter.
![](/application/files/9014/9777/7286/Schmidt_Thorsten.png)
Thorsten Schmidt
Restaurant Barr
Thorsten Schmidt er en dansk kok, der gennem sin eksperimentale tilgang til madlavning, har sat sit præg på udbredelsen af det nordiske køkken. Med afsæt i en kulturhistoriske idéer, tager Schmidts udgangspunkt i mere end blot de geografiske kvaliteter, som er at finde i den nordiske region. Hans tidligere restaurant, Malling og Schmidt, var en af de mest progressive og indflydelsesrige på den danske scene. I dag er Schmidt at finde på Restaurant Barr, som han er medejer af. Restauranten er et samarbejde mellem Schmidt og René Redzepi, og har til huse i nomas tidligere lokaler på Christianshavn. Barr tilbyder en rolig atmosfære, hvor maden er af højeste kvalitet med afsæt i Nordsøen og de kulinariske traditioner, som er tilstede i de omkringliggende lande.