Er du skolelærer? Gå til undervisnings-sitet her
season April
difficulty Let
persons 4 prs.
time 50 min.

Mannasandwich

Ingredienser
  • 4 skiver toastbrød
  • 1 agurk
  • 50 g smør
  • En håndfuld frisk manna (eller skovsyre, sankt hans-urt eller almindelig syre)
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • Salt
  • Peber
Udstyr
  • Mandolinjern
Fremgangsmåde
  1. Rist toastbrød på begge sider på en pande med smør.
  2. Brødet tages af panden, når det er gyldent på begge sider.
  3. Skær agurken i tynde skiver - dette kan med fordel gøres på et mandolinjern.
  4. Bland mannafrugterne med creme fraiche og smag til med salt og peber.
  5. Saml sandwich med en tyndt lag agurk og ‘mannacreme’.
Professionel sanker

Thomas Laursen

wildfooding

Thomas Laursen er stifter af firmaet Wildfooding, som leverer vilde urter til en perlerække af danske toprestauranter. Han har været en del af de vilde urtescene i Danmark i mange år, og er meget brugt som foredragsholder og konsulent indenfor stort set alt, der har at gøre med vild mad. Oprindeligt er Thomas uddannet folkeskolelærer, men efter i en årrække at have arbejdet som kok sprang han ud som sanker og er en af pionererne indenfor vild mad-bevægelsen. Han er forfatter til bogen 'Vild – naturen ind i køkkenet’.

Professionel sanker

Thomas Laursen

wildfooding

Thomas Laursen er stifter af firmaet Wildfooding, som leverer vilde urter til en perlerække af danske toprestauranter. Han har været en del af de vilde urtescene i Danmark i mange år, og er meget brugt som foredragsholder og konsulent indenfor stort set alt, der har at gøre med vild mad. Oprindeligt er Thomas uddannet folkeskolelærer, men efter i en årrække at have arbejdet som kok sprang han ud som sanker og er en af pionererne indenfor vild mad-bevægelsen. Han er forfatter til bogen 'Vild – naturen ind i køkkenet’.

Råvarer brugt i Mannasandwich Vis alle

Alternative råvarer til brug i Mannasandwich