![](/application/files/5214/9304/4497/Opskrift_6_02_Sumpkarse_03.jpg)
![season](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_season_icon.png)
![difficulty](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_easy.png)
![persons](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_antal_personer_icon.png)
![time](/application/themes/vildmad/img/opskrifter_tid_icon.png)
Brøndkarse og ørredrogn
- 1 bundt brøndkarse (brug alternativt vandkarse eller roset springklap)
- 1 skalotteløg
- 250 g kvark
- 30 g kærnemælk
- 100 g fløde
- Økologisk citronskal
- 50 g ørredrogn
- Salt
- Peber
- Rugbrød
- Blomster og blade
- Pluk og gem blomsterne fra sumpkarsen.
- Hak skalotteløg og sumpkarse fint.
- Bland sumpkarse, skalotteløg, kvark, kærnemælk og citronskal i en skål.
- Rør godt sammen.
- Pisk fløden let.
- Vend fløde i kvarkblandingen.
- Smag til med salt og peber, men vær varsom med saltet, da ørredrogn tilføjer meget salt til retten.
- Anret det rørte kvark på et stykke rugbrød. Kom rogn ovenpå og top af med blomsterne fra sumpkarsen.
Tips
Der er ingen tips til denne opskrift
![](/application/files/9014/9777/7286/Schmidt_Thorsten.png)
Thorsten Schmidt
Restaurant Barr
Thorsten Schmidt er en dansk kok, der gennem sin eksperimentale tilgang til madlavning, har sat sit præg på udbredelsen af det nordiske køkken. Med afsæt i en kulturhistoriske idéer, tager Schmidts udgangspunkt i mere end blot de geografiske kvaliteter, som er at finde i den nordiske region. Hans tidligere restaurant, Malling og Schmidt, var en af de mest progressive og indflydelsesrige på den danske scene. I dag er Schmidt at finde på Restaurant Barr, som han er medejer af. Restauranten er et samarbejde mellem Schmidt og René Redzepi, og har til huse i nomas tidligere lokaler på Christianshavn. Barr tilbyder en rolig atmosfære, hvor maden er af højeste kvalitet med afsæt i Nordsøen og de kulinariske traditioner, som er tilstede i de omkringliggende lande.