Er du skolelærer? Gå til undervisnings-sitet her

SANKE

Oplede, søge og samle (ved at plukke, pille, optage). Navnlig m.h.t. frugter, blomster og lignende.

 

VILD MAD


VILD MAD er et initiativ som handler om den vilde, spiselige natur, og om hvordan du kan tage den med i køkkenet. I hele landet.
 
Vi tror på, at bruge vilde råvarer i køkkenet kan være en del af rig og fremadsynet livsstil, så vi har udviklet en række værktøjer og guides der kan hjælpe dig med at blive bedre til både at finde dem og bruge dem i køkkenet. Siden 2015 har flere end 100 mennesker – fra kokke og sankere til akademikere og designere – været med til at opbygge en ambitiøs ressource til alle der er interesserede. En stor håndfuld organisationer har delt al deres viden og kundskaber i processen – lær mere om hver enkelt ved at klikke på logoerne nederst på siden.
 

Download VILD MAD-appen, et redskab der hjælper dig med at gå på opdagelse i den danske natur. Udforsk de mangfoldige landskaber, find de lækre råvarer og brug de opfindsomme opskrifter i køkkenet.

Udforsk vores undervisningsmateriale til de danske skoler. Vi har tilpasset det til den nye skolereforms krav og rammer, så det er så let som muligt at gå til. Kontakt en af vores VILD MAD-formidlere hvis du ønsker et frisk pust i din undervisning.
  
 

 

Følg os

Følg os på sociale medier for at være opdateret for alt hvad VILD MAD har at tilbyde.